YouTube канали, които показват красотата на живота

Хубаво е, че YouTube дава поле за изява на всеки един човек – да сподели, да разкаже и да покаже интересите си.

Ако вие все още не се осмелявате да го направите или просто предпочитате да гледате съдържанието, което качва някой друг, тези YouTube канали (език – английски) се надявам да са добър пример за вас. В тях ще намерите утеха, вдъхновение, поука и много приятни минути, прекарани в наслаждаване на хубави кадри.

1. TheCottageFairy – каналът на едно младо момиче, което се е преместило да живее извън големия град. Тя споделя повече за своето ежедневие и защо е избрала да живее именно там. Спокойствието и уютът завладят още от началната снимка.

2. Therapy in a Nutshell – всеки един от нас е имал моменти, в които се е чувствал тревожен, демотивиран или притеснен. Този канал ще ви разгърне света на психологията, личностната мотивация и терапията.

Емма МакАдам (Emma McAdam) е сертифициран семеен терапевт – тя всеки път обяснява различна тема на достъпен език и дава възможност на повече хора да имат достъп до подобен вид съдържание и да опознаят по-добре както себе си, така и света около тях.

3. Kurzgesagt – In a Nutshell – да, светът е наистина интересен и този канал ще ви го покаже чрез анимация на много високо ниво. Темите са разнообразни и подходящи за всяка възрастова категория. Търсенето на истината е ключът към предоставяне на добро съдържание на аудиторията.

4. Тhe School of Life – както и самото заглавие подсказва този канал представя житейски теми, върху които всеки един човек може да разсъждава както самостоятелно, така и да използва като теми за дискусия.

5. CrashCourse – в канала ще откриете много полезни обучения и видеа – от икономически до екологически ориентирани. Благодарение на използвания достъпен изказ, може да обогатите своите знания и умения от вкъщи.

В YouTube може да се открият много канали, които могат да накарат всеки един човек да се чувства щастлив, че живее в толкова свободен свят, където знанието и шансът за развитие е на една ръка разстояние (или по-скоро на една стабилна интернет връзка разстояние). 🙂

Iveta Kraleva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top